EMMELOORD - Op donderdagavond 28 december geeft Mannenkoor Urker Zangers weer een spetterend Eindejaarsconcert. Het belooft een avond te worden vol prachtige muziek, vocale harmonieën en visuele kunst. Het swingende Jan-Willem van Delft Trio met drums, piano en contrabas en Rob Buis op hammondorgel staan garant voor de prachtige, swingende muzikale begeleiding van het koor, zoals ook te horen is op het nieuwste album 'Crying in the Chapel', de CD (en eind dit jaar ook op LP verkrijgbaar) die dit jaar werd uitgebracht bij het 55-jarige jubileum van het mannenkoor. Het album heeft inmiddels vele lovende reacties gekregen en tijdens dit Eindejaarsconcert zullen uiteraard een aantal liederen van dit album worden uitgevoerd.


Het programma zal verder gevarieerd zijn en verschillende genres en stijlen bevatten. Daarbij mag het publiek rekenen op een aantal muzikale verrassingen. Het concert is een uitgelezen kans om te genieten van de krachtige mannenstemmen en de prachtige harmonieën en de ‘sound’ die dit Urker mannenkoor zo bekend heeft gemaakt. Naast de vele mannenstemmen zal ook de Urker soliste Alissa Post verrassen met haar frisse sopraanklanken. De muzikale leiding ligt in handen van dirigent Jacob Schenk.

Naast deze bijzondere muzikale uitvoering zal de avond ook visueel worden opgeluisterd door de aanwezigheid van zandtovenaar Gert van der Vijver. Met zijn uitermate kunstzinnige zandtekeningen zal hij de sfeer van de liederen op unieke wijze weergeven. Mis deze bijzonder sfeervolle gelegenheid dus niet en kom op donderdagavond 28 december 2023 naar Theater 't Voorhuys in Emmeloord! Het pauzedrankje wordt u aangeboden door het jubilerende koor. De avond begint om 20:00 uur en de kaarten zijn verkrijgbaar via de websites van het theater en het mannenkoor:

Online kaarten reserveren

Entree: € 19,- (inclusief pauzedrankje)

Aanvang: 20:00 uur

Theater ’t Voorhuys: www.theater-voorhuys.nl

Of te koop aan de kassa: Beursstraat 1 -Emmeloord

Telefoonnummer: 0527 – 760 620

Ook zijn kaarten te koop bij

Boekwinkel De Fakkel , Lange Nering 106-B Emmeloord

Of reserveer via de website van Mannenkoor Urker Zangers: www.urkerzangers.nl