EMMELOORD - Op maandagavond 14 februari start regionaal Pop en Rockkoor Emmeloord. Oprichter en dirigent Henk-Jan Bloemendaal nodigt alle geïnteresseerden uit voor een kennismaking repetitie op maandagavond 14 februari om 19.30 uur. Henk-Jan Bloemendaal won vier keer de eerste prijs bij nationale koorconcoursen.

Bekende wereldhits als “Bohemian Rhapsody” van Queen, “Viva La Vida” van Coldplay of hits van Robbie Williams, Adele en Metallica en natuurlijk Nederlandse hits behoren tot het repertoire. Maar de koorleden kunnen ook hun ideeën inbrengen. “We hebben altijd een ideeënboek waarin iedereen iets kan schrijven”, zegt Henk-Jan Bloemendaal, die alle songs voor zijn koren zelf arrangeert.

De repetities vinden om de 14 dagen plaats omdat hij heeft gemerkt dat mensen tegenwoordig niet zoveel tijd hebben en zich niet wekelijks willen vastleggen.
Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom om de kennismakingsrepetitie mee te maken, hiervoor zijn de kosten €5--. De nieuwe zangers hoeven niet per se ervaring te hebben. “Iedereen die mee wil doen is hier welkom'', zegt Henk-Jan Bloemendaal en benadrukt: ”Je hoeft bij mij geen auditie te doen, in 95 procent van de gevallen delen de zangers zich in de goede stemsoort in``.

De repetities worden gehouden in de grote zaal van de vijvermeester, Transportweg 2 Emmeloord.
Toegang is op dit moment 3G. Gevaccineerd, Genezen, Getest

Lijkt het je leuk of heb je vragen? Dan kun je mailen naar
popenrockkooremmeloord@gmail.com.