EMMELOORD - De Jumbo winkel aan de Lange Nering 83 in Emmeloord krijgt een nieuw onderkomen aan De Boei 1. De winkel wordt nog toegankelijker en overzichtelijker dan voorheen. De huidige winkel sloot op dinsdag 28 maart haar deuren. Vanaf woensdag 5 april kunnen inwoners van Emmeloord en omgeving weer terecht bij de Jumbo winkel aan het nieuwe adres.

Nog meer vers en vlot winkelen

In de nieuwe winkel, die zich op slechts 100 meter van de oude locatie bevindt, is er nog meer aandacht voor verse producten. Zo heeft Jumbo De Boei een verskeuken waar medewerkers ter plekke vers belegde broodjes, borrelschalen en pizza's om thuis af te bakken bereiden. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.

Filiaalmanager Henry van Oene vertelt: "De nieuwe winkel wordt prachtig en het hele team is er trots op om onze klanten straks te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving! De winkel telt straks ruim 1.550 vierkante meter vloeroppervlakte." De nieuwe Jumbo beschikt over zelfscanners en 7 self checkout kassa's waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen.

Winkel met nieuwe innovaties

Bij de bouw van de winkel is er rekening gehouden met de nieuwste innovaties. Zo is er een speciale batterij van Kenter geplaatst die onder andere is aangesloten op de koeling, kassa's en verlichting van de supermarkt. Het reguliere elektriciteitsnetwerk levert nu namelijk nog niet genoeg energie aan de winkel. De batterij wordt in de avonduren opgeladen om gedurende de openingstijden van de winkel genoeg capaciteit te hebben voor het leveren van voldoende stroom. Zo kan de winkel toch geopend worden om de klant weer snel te verrassen en voorzien van al hun dagelijkse boodschappen. Verder zijn er 52 zonnepanelen op het dak van de winkel geplaatst en hebben alle koelmeubels dubbelglas waardoor er minder energie nodig is om te koelen.

HEMA assortiment en Kletskassa

Nieuw in de winkel zijn de schappen over een lengte van 5 meter die gevuld zijn met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty's en sokken, schrijfgerei, glazen en feestartikelen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Daarnaast krijgt de vernieuwde Jumbo ook een speciale Kletskassa. Dit unieke Jumbo concept is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag een praatje maken bij het afrekenen. Met de Kletskassa's wil Jumbo bijdragen aan het signaleren en terugdringen van eenzaamheid en mensen op een laagdrempelige manier uitnodigen voor een praatje. Als supermarktketen hebben we een belangrijke rol binnen de samenleving en zijn we voor veel mensen een ontmoetingsplek. De Kletskassa's zijn voor Jumbo een mooie manier om die rol nog beter in te vullen.

Altijd een stapje verder

Cees van Vliet, Operationeel directeur bij Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega's uit naar de heropening van de winkel op de nieuwe locatie: "We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Emmeloord heropenen. Ook op deze nieuwe locatie gaan we onze 7 Zekerheden waarmaken. Dit zijn 7 unieke beloften en garanties die volledig in het teken staan van de wensen van de klant, zoals 'Service met een glimlach' en 'Vers is echt vers'. Onze medewerkers spelen hierbij een onmisbare rol: dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes nakomen."

Alle klanten die na de opening voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig tot en met donderdag 6 april). Ook ontvangen de eerste 150 klanten een gratis bos gele bloemen. Tijdens de verhuizing kunnen klanten terecht bij de Jumbo aan de Europalaan 33 in Emmeloord.