ENS - Van maandag 15 mei t/m vrijdag 30 juni gaat de N352 Baan en Oostereind in Ens op de schop. Op maandag 17 april organiseert Provincie Flevoland een inloopavond bij "Het Wapen van Ens" over de werkzaamheden.

Werkzaamheden

De N352 is toe aan groot onderhoud. Het asfalt is verouderd en versleten en moet worden vervangen. Daarnaast worden de parkeerstroken langs de Baan vernieuwd.

Planning

De werkzaamheden duren zeven weken. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zijn de Baan en het Oostereind volledig afgesloten. Er geldt een omleidingsroute voor het doorgaande verkeer. Binnen het dorp blijft het mogelijk om van Noord naar Zuid en andersom te rijden. De werkzaamheden zijn naar verwachting op 30 juni klaar.

Inloop

Provincie Flevoland organiseert op maandag 17 april as. een inloopavond over deze werkzaamheden. Medewerkers van de provincie en de gemeente zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma. De inloop vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur bij "Het Wapen van Ens" (Baan 1A). Meer informatie is te vinden op www.flevoland.nl.