URK - Wij doen er alles aan om onze gemeente zo schoon mogelijk te houden. En jij kunt ons hierbij helpen. Op zaterdag 19 september is het World Cleanup Day, de dag waarop de hele wereld een grote opschoonbeurt krijgt. Dat is natuurlijk hét moment om samen de handen uit de mouwen te steken voor een stralend schoon Urk!


Dit jaar wordt World Cleanup Day in Nederland georganiseerd door Plastic Soup Foundation en Nederland Schoon. Samen doen wij er alles aan om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen. Doe ook mee en help. Inwoners, bedrijven, scholen, verenigingen, iedereen kan meedoen!

Preventiemaatregelen corona

Uiteraard houden wij tijdens de opschoonactie rekening met corona. Om World Cleanup Day succesvol te laten verlopen hebben wij daarom een aantal preventiemaatregelen opgesteld, ter bescherming van jezelf en van de kwetsbare mensen om je heen. Lees meer over deze regels op www.worldcleanupday.nl/preventiemaatregelen-ivm-corona/. Ga er niet in grote groepen op uit en houd je aan de regels. Voor alle materialen wordt gezorgd.

Doe mee met World Cleanup Day

Enthousiasmeer je vrienden om ook mee te doen en deel je actie op social media met de hashtag #WorldCleanupDayNL.

Plaats: Voor het gemeentehuis, Singel 9.

Tijd: 10.00 uur tot 12.00 uur, zaterdag 19 september

Daarna: Gezellige afsluiting met koffie en iets lekkers.