NOORDOOSTPOLDER - Om de twee jaar wordt de Promotieprijs Noordoostpolder uitgereikt. De prijs is voor een persoon of organisatie die een buitengewoon positieve bijdrage levert aan de promotie van Noordoostpolder. Kent u een organisatie of persoon die de Noordoostpolder op de kaart heeft gezet? Stuur uiterlijk 15 december 2019 uw voordracht in.

Iedereen kan voordragen

Iedereen kan personen of organisaties voordragen. Eerdere winnaars zijn bijvoorbeeld het Tulpenfestival, Golfclub Emmeloord, De Orchideeënhoeve, boswachter Harco Bergman, Uit je Tent, en GHR ’t Voorhuys.

Prijsuitreiking
Op woensdag 8 januari 2020 wordt de winnaar van de Promotieprijs Noordoostpolder bekend gemaakt. Dat gebeurt tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van Bedrijven Actief Noordoostpolder, LTO Noordoostpolder, Ondernemers Vereniging Groendorpen en gemeente Noordoostpolder.

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury. De promotieprijs is een bedrag van € 1.000,- en een beeldje van het monument bij de Ketelbrug, het zogenoemde Ketelhuisje.

Stuur uw voordracht in
U kunt uw voordracht sturen naar de secretaris van de Stichting Promotieprijs Noordoostpolder:
Jos Becker, Wrakkenpad 2,8312 PW Creil of via josbecker@solcon.nl