URK - SV Urk heeft in de thuiswedstrijd tegen ACV twee dure punten laten liggen. De thuisploeg had na een half uur een comfortabele voorsprong van 2-0, maar moest in de slotfase toch een gelijkspel toestaan.

Lucas Schraal was belangrijk voor de thuisploeg want nadat hij al in de 4e minuut de score geopend had wist hij even later de stand ook op 2-0 te brengen. Kort na de rust kwamen de gasten uit Assen terug door een rake kopbal van Marco van der Heide. ACV-speler De Leeuw zag vervolgens in korte tijd twee keer geel, maar toch wist Urk de zege niet over de streep te trekken. In de blessuretijd maakte Klaas Kramer een overtreding die werd bestraft met rood en een strafschop. Invaller Hagenauw bleek vanaf elf meter koelbloedig: 2-2.