EMMELOORD - Van 26 april tot 5 mei is er kermis op De Deel in Emmeloord. De opbouw van de kermis begint al eerder. Vanaf zondag 21 april geldt daarom een parkeerverbod op De Deel. Dit verbod geldt tot en met 7 mei. Voertuigen die op 21 april niet zijn weggehaald worden weggesleept.


Inrijverbod De Deel

Van 26 april tot en met 5 mei geldt een inrij verbod voor De Deel. De weg is wel toegankelijk voor aanwonenden, leveranciers en hulpdiensten.

Parkeren tijdens de kermis en Koningsdag

Let goed op de bebording in het centrum. De parkeersituatie kan anders zijn dan u gewend bent. Parkeren kan onder andere bij de Paardenmarkt, Boslaan 30 (Bosbadhal) en het Harmen Visserplein (gemeentehuis).

Controle op foutparkeren

Er wordt gecontroleerd en boetes uitgeschreven voor parkeren buiten de daarvoor bestemde vakken. Parkeren op laad- en losstroken en groenstroken is niet toegestaan (bijvoorbeeld op grasstroken of in de berm). En denk aan de blauwe kaart in de blauwe parkeerzones.

Bekijk de afbeelding voor meer informatie over parkeerplekken en straten met een inrijdverbod. Kom op de fiets als dat mogelijk is. We wensen u veel plezier toe deze dagen!