WELLERWAARD - De laatste kavels in de exclusieve woonwijk Wellerwaard gaan vandaag in de verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 1 november 2019 inschrijven via woneninwellerwaard.nl. Er zijn nog drie kavels aan de waterzijde en acht kavels aan de landzijde beschikbaar. Afhankelijk van de belangstelling worden de kavels door middel van een loting uitgegeven.

Wethouder Wiemer Haagsma: “De wijk begint vorm te krijgen. In fase 1 wordt druk gebouwd en het eerste huis wordt al bewoond. Ook de waterkavels in fase 2a, die begin dit jaar in de verkoop gingen, zijn allemaal onder optie. Daar is de grond nu bouwrijp en kan de bouw volgende maand beginnen. De belangstelling voor wonen aan het water in dit prachtige gebied is groot.”

Ruim opgezette kavels
De kavels in Wellerwaard zijn met een omvang van meer dan 1500 m² ruim opgezet. Dit biedt alle ruimte voor het realiseren van een droomhuis in een uniek landschap. Informatie over de kavels en de kavelpaspoorten zijn te vinden op woneninwellerwaard.nl/kavelinformatie. In het kavelpaspoort staat een overzicht van de maatvoering, regels en ontwerprichtlijnen die van toepassing zijn.

Heeft u vragen over de aankoop van een kavel?
Neem dan contact op met Team Vastgoed via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of 0527 63 39 11.