EMMELOORD - Ben jij tussen de 15 en 24 jaar oud? En wil je meedenken over hoe we de Noordoostpolder leuker kunnen maken? Kom dan vrijdagavond 15 september om 20:00 uur naar de Wellerwaard. Deel jouw ideeën en wensen over uitgaansgelegenheden, evenementen en andere activiteiten.


"Wij willen graag de stem van onze jongeren horen. Hun ideeën en suggesties nemen we mee bij het vormgeven van ons beleid voor (nacht)horeca, evenementen en activiteiten", moedigt Linda Verduin aan, wethouder van de gemeente. "Deze avond is een uitgelezen kans om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van Noordoostpolder en ervoor te zorgen dat zij zich gehoord en vertegenwoordigd voelen. Mijn oproep is dan ook: Zijn er dingen die je mist in Noordoostpolder? Of heb je juist hele goede ideeën? Laat je dan horen!"

Tijdens de interactieve avond is er live-muziek en een kampvuur. Jongeren kunnen hier op een informele manier ideeën delen, met elkaar in gesprek gaan en elkaar ontmoeten. De gemeenteraad en de Carrefour jongerenwerkers zijn ook aanwezig om met de jongeren in gesprek te gaan en hun input rechtstreeks te ontvangen.

Jongeren kunnen zich opgeven via de link: www.noordoostpolder.nl/jongeren