EMMELOORD - Emmelhage gaat weer uitbreiden. In het zuidelijke deel van de nieuwbouwwijk brengt gemeente Noordoostpolder 32 particuliere kavels in de verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de loting tot en met 19 februari 2021 via woneninnoordoostpolder.nl. De digitale loting staat gepland op dinsdag 2 maart.


Mix van vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen
In deze fase van de wijk is er ruimte voor 20 kavels voor twee-onder-één-kapwoningen en 12 kavels voor vrijstaande woningen. Alle informatie hierover is te vinden op woneninnoordoostpolder.nl/emmelhage. Naast de particuliere kavels, komen er later dit jaar via projectontwikkelaars meer kavels in de verkoop.

Vijf royale waterkavels
Van de 12 vrijstaande kavels, is ruimte voor vijf royale kavels aan het water. Wethouder Wiemer Haagsma: “Deze riante kavels zijn een mooie toevoeging aan de geliefde nieuwbouwwijk. De kavels van ± 1.000 m2 bij de ingang van de wijk aan de zuidkant hebben de tuin gericht op het zuiden. Een mooie en unieke plek om te wonen.”

Inschrijven voor de loting
Vanaf vandaag staan de kavels in de kavelkaart op woneninnoordoostpolder.nl/emmelhage. Hierin staat aangegeven welke kavels beschikbaar zijn en zijn de specificaties per kavel te vinden. Inschrijven voor de loting kan tot en met 19 februari ook via de website. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de gemeente via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of (0527) 63 39 11.