EMMELOORD - De directie van Poiesz Supermarkten B.V., Poiesz Vastgoed B.V. en de gemeente Noordoostpolder hebben overeenstemming bereikt over een nieuw te bouwen Poiesz supermarkt in de wijk Emmelhage te Emmeloord. Poiesz hoopt dat eind 2020 de nieuwe supermarkt in Emmelhage geopend wordt.


Emmelhage

De directie van Poiesz is zeer trots op het plan. Piet Smit, Algemeen Directeur: “Zo kunnen we als relatiesupermarkt in de nieuwe wijk Emmelhage en de omliggende wijken de klanten straks weer optimaal van dienst zijn.” Wethouder Wiemer Haagsma laat weten dat ook de gemeente blij is met de invulling van de supermarkt in Emmelhage.

De nieuwe supermarkt wordt voorzien van de moderne en complete 2.0 formule. Daarnaast wordt de supermarkt op een zeer duurzame manier gebouwd, met zonnepanelen en een CO2 koelinstallatie met warmteterugwinning.

Noordzijde

De locatie in Emmelhage is een toekomstbestendige oplossing voor de huidige Poiesz supermarkt aan de Noordzijde in Emmeloord. Na realisatie van de nieuwe supermarkt in Emmelhage sluit de locatie aan de Noordzijde te Emmeloord haar deuren. Alle medewerkers van de Poiesz supermarkt aan de Noordzijde gaan mee naar de nieuwe supermarkt. Aan de locatie Noordzijde wordt nieuwe invulling gegeven conform het centrumplan.

Sondelstraat

Binnenkort start ook de ingrijpende verbouwing, uitbreiding en modernisering van het winkelcentrum in de wijk De Zuidert. De Poiesz supermarkt aan de Sondelstraat wordt fors uitgebreid en tevens voorzien van de 2.0 formule. Ook de rest van het winkelcentrum krijgt een opknapbeurt. Voor de zomer van 2020 is de vernieuwde en vergrote Poiesz supermarkt heropend en is het winkelcentrum weer klaar voor de toekomst.