TOLLEBEEK - Woensdag 21 april rond 14:40 uur is een 48- jarige man uit Emmeloord beroofd van zijn racefiets. De beroving vond plaats ter hoogte van de Karel Doormanweg 54


Het slachtoffer fietste op zijn zwarte racefiets (zie foto) toen hij aan de Karel Doormanweg werd klemgereden door een klein type witte bestelbus (combo) met gele kentekenplaten. De man viel op de grond en de daders gingen er snel met de fiets vandoor in de richting van Emmeloord.

Tips?
Hebt u op woensdag 21 april rond 14:40 uur gezien hoe een fietser werd klemgereden door een klein type witte snelbus? Of hebt u dit voertuig zien rijden in de richting van Emmeloord? Beide daders droegen een zwarte muts en hadden een mondkapje voor.

Een foto van de fiets is bijgevoegd. Het frame van de fiets is gemaakt van Carbon en de kleur is voornamelijk zwart met rode accenten.

De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie kunnen geven. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Beschikt u over camerabeelden? Deze kunt u uploaden via onderstaand tipformulier.