ENS - De politie zoekt getuigen van de kop-staart-botsing op de Ramspolbrug op donderdag 6 augustus rond 16.25 uur.


Op de N50 ter hoogte van de Rampolbrug trof de politie drie voertuigen aan die met elkaar in botsing zijn gekomen. Het voorste voertuig was een vrachtwagen, gevolgd door twee personenauto’s.

Hulpdiensten waren snel aanwezig. De politie heeft ter plaatse getuigen gesproken en doet onderzoek. Ook de brandweer en een traumaheli waren aanwezig om de slachtoffers te helpen. De brug is enige tijd afgesloten geweest zodat hulpdiensten hun werk konden doen.

Slachtoffers

Alle vier de inzittenden van de middelste auto zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ook de bestuurder van de achterste auto – een 52-jarige man uit de gemeente Steenwijkerland - is naar het ziekenhuis gebracht. Hij zal gehoord worden als verdachte. Alle slachtoffers zijn buiten levensgevaar.

Getuigen gezocht

Het opsporingsteam verkeer Midden-Nederland doet onderzoek naar het ongeval. Heeft u gezien wat er is gebeurd en heeft u nog niet gesproken met de politie? Of heeft u mogelijk beelden? Dan komen we graag met u in contact. Vul het meldformulier in of bel 0900 8844.