Emmeloord - Twee mannen sluipen in de nacht van woensdag 31 mei op donderdag 1 juni een woning binnen aan De Sont. De 94-jarige bewoonster wordt wakker als de daders op haar slaapkamer zijn en daardoor vertrekken de mannen uit de woning. Heb jij iets gezien of gehoord dat ons kan helpen in de zoektocht naar deze brutale daders?

Het is drie uur in de nacht wanneer het slachtoffer in haar bed ligt te slapen. De vrouw heeft niet door dat twee mannen met bivakmutsen haar woning binnensluipen en haar slaapkamer binnenkomen. De daders kennen geen enkele grens en proberen de sieraden die zij draagt af te doen.  Ze wordt hier wakker van en spreekt de mannen aan. Het duo vlucht direct het huis uit. Helaas hebben ze de sieraden wel meegenomen.

Getuigen gezocht
De politie is een onderzoek gestart naar deze laffe inbraak en kan uw hulp goed gebruiken. Heeft u 1 juni `s nachts iets gezien of gehoord in de buurt van De Sont, beschikt u over camerabeelden waar wij mogelijk wat aan hebben of heeft u andere informatie over deze inbraak?  Neem dan contact met ons op.

Dat kan op de volgende manieren:

•          Digitaal via onderstaand tipformulier

•          Telefonisch via 0900 8844

•          Anoniem via  Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000