EMMELOORD - Dinsdagavond 18 juni rond 18.50 uur vond er een ongeval plaats op de Nagelerweg waarbij een vrouw kwam te overlijden en twee personen gewond raakten. De bestuurder van het voertuig, een 20-jarige man uit Nagele, bleek onder invloed van alcohol en is aangehouden.

De auto reed van Emmeloord in de richting van Nagele toen de bestuurder in een bocht vermoedelijk de macht over het stuur verloor. De auto klapte op een boom. De bestuurder wist zelfstandig het voertuig te verlaten, de twee andere inzittenden moesten door de brandweer worden bevrijd. Een vrouw is direct gereanimeerd maar dat mocht helaas niet meer baten, zij overleed ter plekke. Een tweede vrouw is zwaargewond naar een ziekenhuis overgebracht. De bestuurder is in het ziekenhuis behandeld en zit vast voor verhoor.

Heeft u tips en of dashcambeelden?

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het onderzoek en vraagt daarom mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren, contact op te nemen.

Dat kan via onderstaand tipformulier of telefonisch via 0900 8844. Heeft u wellicht dashcam beelden van kort voor het ongeval? Laat ons dat ook weten.