Bewolkt5.5 ℃

Autorijschool H. de Bos in Lemmer

Bezoekadres:

Autorijschool H. de Bos

Santplaet 9
8532BT Lemmer
0514-563385
06-51196258
info@hdebos.nl
http://www.hdebos.nl

Verkeersschool H. de Bos

In januari 1978 zijn we gestart met de verkeersschool in Lemsterland en al snel werd dit uitgebreid met de Noordoostpolder.

De verkeersschool heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en is uitgegroeid tot een toonaangevende rijschool in regio Zuid-West Friesland en de Flevopolders.

Speciale rijopleidingen voor mensen met beperkingen Verkeersschool H. de Bos biedt speciale rijopleidingen voor mensen met beperkingen en invaliden die extra aandacht nodig hebben.

Ik ben Hanneke de Bos, sinds 1984 rijinstructeur met bevoegdheid voor alle rijbewijzen. Tweedegraads docent omgangskunde met extra bevoegdheid voor alle vakken praktijk en leerweg ondersteunend onderwijs. Tijdens mijn werk als rijinstructeur merkte ik dat er veel leerlingen vastlopen omdat de rijopleiding niet genoeg wordt aangepast aan de behoefte van de leerling. Bijvoorbeeld mensen met een vorm van autisme of AD(H)D. Daarom ben ik mij daar meer in gaan verdiepen om deze leerlingen een passende rijopleiding te kunnen geven.

Ik heb daarvoor een opleiding omgangskunde gevolgd aan de NHL Leeuwarden. Coaching en feedback Autisme AD(H)D en aanverwante stoornissen. Voor rechtstreeks contact: Hanneke de Bos mobiel: 06 20 12 09 49
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Autorijschool H. de Bos. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map